Derfor jobber vi i DIPS Front

Tom Arild Rysjedal

Leveransekonsulent

Jeg er utdannet barnevernspedagog og har tidligere vært saksbehandler i barneverns-tjenesten og NAV. Jeg har lenge hatt mitt virke innen våre sosial- og barnevernsystemer og jobber nå med en ansvarlig avvikling av disse områdene. Videre har jeg fått muligheten til å bli med på Samspill-reisen, et annet produktområde som vi satser på. Som leveransekonsulent jobber jeg mye med oppfølging av våre kunder i form av kurs og rådgiving til hvordan de på best mulig måte kan utnytte mulighetene som systemene gir. Jeg får også jobbe tett med våre utviklere og dermed påvirke videreutvikling av våre programmer. Jeg er opptatt av å ha en meningsfull jobb der jeg får hjelpe andre mennesker, samtidig som er jeg over snittet datainteressert.

Jeg er opptatt av å ha en meningsfull jobb der jeg får hjelpe andre mennesker.

I DIPS Front får jeg kombinert disse egenskapene, og får være en del av et godt arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver og gode kollegaer. Å få være med på å løse noen av de største utfordringene som helsevesenet står ovenfor, gir verdi langt utover lønnen som kommer på konto hver måned.

20210903045

Marit Irene Sandanger

Utvikler

Jeg har bakgrunn som forsker innen romfysikk og har i mange år jobbet med fysikken og dynamikken i det nære verdensrom. Jeg har også jobbet noen år med matematiske optimaliseringsmodeller for vannkraftproduksjon. Om det gjelder store datamengder fra et nettverk av satellitter eller oppbygging av matematiske modeller, så handler det uansett om å bruke logikk for å komme frem til løsninger. 

Det er et veldig godt arbeidsmiljø i DIPS Front og jeg kan virkelig anbefale det som arbeidsplass.

De siste årene har jeg jobbet med å utvikle programvare for DIPS Front. De fleste kjenner seg igjen i at den elektroniske informasjonsflyten innen helsevesenet kunne vært langt bedre, og det gir en egen motivasjon å kunne jobbe med det. Det viktigste for meg i arbeidsdagen min er å trives blant kollegaer og føle at man bidrar til noe verdifullt. Selv om det har vært lite sosialt det siste halvannet året, så pleier vi vanligvis å ha mange koselige sosiale aktiviteter som f.eks. fjellturer, RIB-turer, filmkvelder og mye annet. 

0N7A9079

Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer informasjon