_RSB3593-1

CosDoc webinar og kurs oktober/ november

Dato:

Skrevet av: DIPS Front

Webinar: Hvordan få mest mulig ut av supporttjenesten i DIPS Front?

30. oktober kl. 12.00-12.30 inviterer vi til gratis webinar. Uansett om du er ny eller har meldt saker til oss tidligere, kan vårt webinar gi deg verdifull innsikt.

Vi vil vise hvordan du kan spare tid ved å inkludere relevant informasjon fra starten, samt hvordan du raskt finner nødvendig informasjon på vår nettside, inkludert kundeinformasjon, ofte stilte spørsmål (FAQ) og nyhetsbrev fra support. Dette webinaret gir deg en flott mulighet til å forbedre dine ferdigheter og spare tid i prosessen. Vi ser frem til å ha deg med oss!

Klikk HER for å melde deg på

Kurs 1: Årshjulet for CosDoc systemansvarlige

Kurset er en gjennomgang av oppgaver for systemansvarlig som rettes mot vedlikehold og kvalitetssikring i CosDoc gjennom året. Internkontroll er kvalitetssikring, og årshjul handler om å ha rutine og planlegge gjøremål knyttet til styringsdata og informasjonssikkerhet. 

På bakgrunn av supportsaker vil vi også ta en kort gjennomgang av tilgangskontroll, feilsøking og oppsett knyttet til arbeidsplan, kjente feller som kan medføre feil i CosDoc basis og CosDoc+.  

Hvem bør delta? Kurset er for systemansvarlig og andre med systemansvarlig funksjoner knyttet til faktura, arbeidsplan og tilgangsstyring, og forutsetter grunnopplæring og erfaring som systemansvarlig.

Tidspunkt. 1.11 kl. 13-15.00. Pris per deltaker: 1600,-.

Trykk HER for å melde deg på

Kurs 2: Mestre saksbehandling i CosDoc

Er du allerede kjent med saksbehandlingen i CosDoc, men ønsker å styrke dine ferdigheter, spesielt med tanke på spesialtilfeller? Da er dette kurset skreddersydd for deg!  

Dette kurset gir deg en grundig gjennomgang av CosDoc-saksbehandling, inkludert utfordrende scenarier, med sikte på å oppdatere og forsterke dine ferdigheter, uavhengig av hvor komfortabel du allerede er med programmet.  

Vi starter med en gjennomgang av standard saksbehandlingsprosedyrer før vi utforsker forskjellene mellom rullerende og repeterende avlastning og gir deg innsikt i nøyaktig registrering av IPLOS-opplysninger til KPR for denne tjenestetypen.    

Vi vil også veilede deg gjennom revurdering av søknader og effektiv håndtering av klageprosessen. Dette kurset er utformet for å gi deg en oppdatering og forbedring av dine saksbehandlingsferdigheter i CosDoc.  

Hvem bør delta? Dette kurset passer for et bredt spekter av deltakere, enten du ønsker en oppfriskning eller en mer nyansert forståelse av saksbehandling i CosDoc. Det er også egnet for systemansvarlige som ønsker å sikre korrekt bruk av programmet og støtte ansatte når det er nødvendig.  

Tidspunkt. 6.11 kl. 12-14.30. Pris per deltaker: 1600,-.

Trykk HER for å melde deg på

Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer informasjon