Retningslinjer for personvern

Kontor og fasade

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til å innhente ikke-personlig informasjon fra online besøkende for å forbedre deres online opplevelse og tilrettelegge besøket deres på nettstedet. Informasjonskapsler er små filer som blir lagret på datamaskinens harddisk. Nettsteder kan bruke informasjonskapsler for å gjenkjenne gjentatte besøkende og spore bruksatferd og samle sammenlagte data som muliggjør forbedring av innholdet.

Hvis en besøkende ikke ønsker at informasjon blir samlet inn gjennom bruk av informasjonskapsler, tillater de fleste nettlesere at brukeren avviser informasjonskapsler.

 

 

 

Webanalyse

DIPS samler inn opplysninger om besøkende på dips.com. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet vårt. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics via Google Tag Manager på vårt nettsted for å samle inn statistikken. I tillegg benytter vi A/B testing verktøyet Visual Website Optimizer, samt analyseverktøyet Statcounter.

Vi respekterer også innstillinger for "Do Not Track" i brukerens nettleser (gjelder headerne X-Do-Not-Track og DNT). Funksjonen for Do Not Track er inkludert i de fleste nye nettlesere. Den kan alternativt legges inn av brukeren selv.

 

Databehandlere

TRY er databehandler og driftsleverandør for dips.com. I tillegg er TRY leverandør for utvikling, drift og vedlikehold av dips.com.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på HubSpot sine servere. Dips og deres databehandlere har tilgang og/eller innsyn i opplysningene som samles inn.

 

Deling av innlegg i sosiale kanaler

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos oss.

 

Nyhetsbrev/abonnement d:mag

DIPS tilbyr nyhetsbrev via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp og Hubspot er databehandler for våre nyhetsbrev. E-postadressen lagres i en egen database og deles ikke med andre. Når du sier opp abonnementet stoppes utsendelse umiddelbart. Opplysningene slettes på forespørsel, og E-postadressen slettes fra registeret.

 

Liste over deltakere på fellesdemo eller seminar

DIPS bruker Teams,  Mailchimp og Hubspot til påmelding av DIPS AS demo og kurs. I denne løsningen kan du melde deg på kurs ved å oppgi navn, kontaktinformasjon og arbeidsgiver.

Personopplysninger vi får inn ved påmelding til kurs blir ikke benyttet til andre formål enn å administrere kurset.

 

Sletterutiner

Personopplysningene slettes fra våre systemer innen 12 måneder etter at kurset er avholdt. Unntak fra dette er opplysninger DIPS plikter å oppbevare av regnskapsmessige årsaker. DIPS vil ha en kopi av påmeldingsopplysningene som oppbevares inntil ett og et halvt år av statistikkhensyn.

 

Videresalg av informasjon

Dips videreselger under ingen omstendigheter informasjon og/eller e-postadresser samlet inn via dips.com.

 

Jobbsøkeprosess

DIPS har sentraliserte godkjente prosesser for søknad til stillinger i organisasjonen. VI bruker et rekrutteringsverktøy kalt «Teamtailor». For søkere gjelder egne personvernavtaler og regler mellom Teamtailor og søker, les mer her.

 

Kontaktinformasjon

Ingrid Egelandsaa, Kvalitetssikringsleder og personvernombud i DIPS

E-post: personvernombud@dips.no

Telefon: +47 75 59 20 00

Postadresse: Postboks 1435, 8037 Bodø