Paneldebatt (2)

Opptak lunsjseminar 13. september

Dato:

Skrevet av: DIPS Front

Fikk du ikke med deg vårt arrangement på Rikshospitalet sammen med Helseministeren?

Mange av dere har fått mye informasjon og oppdateringer  rundt hva vi og våre søsterselskaper jobber med. Nå har vi gått bredt ut og fortalt hele markedet det. Sammen med partnere.

Vi inviterte tidligere i høst alle våre kunder til lunsjseminar og paneldebatt, ledet av lege og forfatter Kaveh Rashidi,  hvor vi diskuterte hvordan åpne plattformer og datadeling vil gi gevinster for både helsepersonell og pasienter. Vi har tenkt nytt rundt hva som er mulig å oppnå gjennom datadeling og samarbeid i helsevesenet. I fellesskap lager vi en plattform som er enkel å bruke – for alle.

Vi fortalte “Historien om Anna - pasientinformasjon, på riktig plass til rett tid”

Helsevesenet vårt står overfor betydelige utfordringer, som bemanningskrise, den økende andelen eldre i befolkningen, manglende informasjonsflyt og behovet for å omfavne teknologi og digitalisering. Det er på tide å handle og skape endringer som vil ha positive ringvirkninger for nåværende og kommende generasjoner.

Hva kan du forvente å se i opptaket?

  • En sofaprat hvor vi diskuterte utfordringer og hvordan åpne plattformer vil gi gevinster for både fagfolk og innbyggere
  • Vi presenterte resultater fra samarbeidet mellom helseforetak og kommune, e-helseselskaper i Kernel konsernet, DIPS, Kvikna og partnerskap med Infodoc

Opptaket av arrangementet finner du HER

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer informasjon