Sommerstudenter Bodø 1

Sommerstudenter 2022

Dato:

Skrevet av: DIPS

Også i år er vi så heldige å ha en stor gjeng med dyktige studenter til sommerjobb. I år har vi ny rekord med over 40 stykker! 

Studentene er fordelt på våre kontor i Bodø, Oslo, Tromsø og Trondheim. I tillegg til spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, sørger vi også for at de samles til sosiale aktiviteter utenfor jobb. De har blant annet vært i klatrehall, trampolinepark, Escaperoom, fjelltur og ute og spist sammen.

20220720_102421

Bodø

Sommerstudenter Bodø 1

Studentene i Bodø har fått veiledere fra tre ulike team.

I Team Open lager studentene verktøy for å lage syntetiske pasientforløp med realistiske data. 
I Tambar lager studentene en POC på attributt basert tilgangskontroll(ABAC).
I Selecta har teamet fått denne oppgaven: Lag en «Smart on openEHR» applikasjon for å vise detaljert info om en pasient i DIPS Wall.

 
20220715_120737[93]
 

Hver fredag arrangeres "Friday Wins!" i sosialsonen hvor studentene presenterer hva de har oppnådd siste uke.

 

I Bodø har vi også hatt en videregående elev ved IT-avdelingen. Der jobber han med innmeldte support-saker og montering av utstyr.

 

christian

Oslo

Sommerstudentene i Oslo jobber med pleieplan, dokumentadmin og ny tekstbehandler. De har veiledere fra fire ulike team. 

sommerstudenter oslo 1

Tromsø

I Tromsø er studentene fordelt på fem team.

Studentene i Young Guns jobber med DIPS Interactor Management (Service Center Sky). SaaS tjeneste for administrering av Interactor Sky brukersteder. Studentene i Bitzer jobber med å erstatte en eldre tjeneste for booking av timer på nettet med en mer stabil og moderne løsning. Studentene i Iris lager et administasjonsverktøy for communicator i sky. Studenten i Open knytter dokumenter til rett opphold ved bruk av maskinlæring. Og studenten i Optimus jobber med interne drift- og støttesystemer, samt utbedring av disse. 

 

sommerstudenter tromsø 1-1
 

Fjelltur i Tromsø

Tromsøstudentene på fjelltur!

Trondheim

Årets hovedtema for studentene ved Trondheimkontoret er pasientgenerete data. Dette inkluderer eksempelvis kroppstemperatur, EKG og oksygennivå i blodet. Studentene skal samle inn data fra ulike enheter som for eksempel Apple Watch og via rammeverk som HealthKit. Dataene lagres som strukturerte EHR-dokument og visualiseres for pasienter gjennom en app. 

Sommerstudenter Trondheim

Sommerjobb 2023

20220720_092459-1

Har du lyst til å ha sommerjobb hos oss i 2023? Allerede i september legger vi ut utlysningen for neste års sommerjobb på karriere.dips.no.

Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt under, så får du beskjed på mail når utlysningen er lagt ut!

Jeg vil ha beskjed når utlysningen for sommerjobb 2023 er lagt ut!