Sommerstudenter 2023

Dato:

Skrevet av: DIPS

Også i år har vi vært så heldige å ha en gjeng dyktige studenter i sommerjobb hos oss.

Studentene har vært fordelt på våre kontor i Bodø, Oslo, Tromsø og Trondheim.

Her kan du få et innblikk i hva de har jobbet med i sommer!

Bodø

IMG_5217[72]

Studentene i Bodø har fått veiledning fra to ulike team.

I Team DUX har studentene jobbet med å utvide og forbedre DIPS Wall. Wall er DIPS sin løsning for storskjerm som viser pasientlister. Studentene har i sommer lagt til støtte for flere pasientutvalg.

I Team Joker Nord har Isak jobbet med å lage en saksbehandlingsløsning for bestilling av oppdateringer i interne testmiljø.

IMG_5351

Utenfor jobb har det blitt gjennomført flere sosiale arrangementet, som spillkveld, escape room og discgolf i Rensåsparken. 

Oslo

I Oslo dannet sommerstudentene et eget team som de kalte for Team In The Loop. De har fått hjelp av flere i Oslo miljøet, men har stort sett vært selvstendig og selvgående, slik våre vanlige team er.

IMG_2841

De har denne sommeren jobbet med å lage en sårjournal. I denne kan helsepersonell dokumentere og følge nøye med på utviklingen av sår hos pasienter. Den er utformet for å forenkle igangsettingen av forebyggende tiltak og behandling av sår.

IMG_3118

Sommeren i Oslo i år har dessverre ikke bydd på så mange anledninger til å spise is på terrassen, men det har vi fått kompensert med å spise lunsj og middag på restaurant. De har også fått bryne seg på The Cube og spilt Street Curling.

Tromsø

IMG_6597

I Tromsø har alle sommerstudentene jobbet i teamet SmoothOperators. De har laget Techneia, en informasjonsportal som katalysator for hyppige pakkeoppgraderinger. 

Oppgradering av kubernetes-pakker krever i dag informasjonsinnhenting fra kunden sin side som kan være omfattende. Med Techneia har de skapt en oversikt til kunden som gjør det enklere og tryggere å oppgradere oftere, til fordel både for kunden og DIPS som utvikler.

20230802_170840

I løpet av sommeren har studentene blant annet vært med på innendørs minigolf og på fjelltur opp til Fløya!

Trondheim

Sommerstudentene i Trondheim har jobbet i eget team med å omgjøre dagens fysiske helsekort for gravide til et digitalt format. De har sett på problemstillingen både fra de som jobber i svangerskapsomsorgen og fra den gravide sin side. Det er utviklet en webportal for helsepersonell og en mobil app for den gravide, slik at data i helsekortet vil være tilgjengelig og oppdatert til alle som er involvert i oppfølgingen av et svangerskap.

IMG_0105


A
nnenhver fredag har de arrangert "Friday Wins" i sosialsonen og demonstrert hva de har oppnådd siden forrige gang. De har også ved to anledninger presentert sitt innsiktsarbeid, tjenesteløsning og ikke minst demonstrert selve produktløsningen til Direktoratet for e-helse. De fikk mange gode tilbakemeldinger på jobben de har gjort og Direktoratet ble veldig imponerte over deres arbeid!

De har funnet på masse sosialt sammen med andre DIPSere i løpet av sommeren, som klatring, padel og vært ute og spist sammen.

Sommerjobb 2024

20220720_092459-1

Har du lyst til å ha sommerjobb hos oss i 2024? Utlysningen for neste års sommerjobb finner du på karriere.dips.com.

Melde deg på vårt nyhetsbrev