Ny versjon av Samspill og kursing i Individuell Plan

Dato:

Skrevet av: DIPS Front

Som kunngjort like før sommerferien, er vi glade for å introdusere den nyeste utgaven av DIPS Samspill. Denne oppdateringen har i hovedsak fokusert på forbedringer for våre IP-brukere, samtidig som den også vil ha noe innvirkning for brukere av Stafettloggen. Vårt dedikerte utviklingsteam har jobbet intensivt for å fullføre de siste finjusteringene og for å sikre stabiliteten i denne oppdateringen. En stor takk går til en av våre verdifulle kunder som har bidratt med testing og tilbakemeldinger for den nye versjonen.

Når kommer den nye versjonen ut?

Oppgraderingen vil skje i uke 43 og 44, det vil si mellom 23.10 og 3.11. Hver kunde vil få epost med dato og tidspunkt for oppgradering.

Hva innebærer oppgraderingen og hvilke konsekvenser får det for oss som kommune?

Den gamle startsiden på IP er erstattet av et helt nytt planbilde for registrering av bakgrunn, mål, tiltak og evalueringer. Bildet for vedlegg er nytt, og det vil påvirke både IP og Stafettlogg. Det er store endringer i disse bildene, både i utseende og i bakenforliggende funksjonalitet. Mange vil oppleve at arbeide i selve planen nå er mer intuitivt, innebærer færre klikk og ikke minst at det er mye lettere å bruke fra mobiltelefon og nettbrett. Samtidig er det en del ny funksjonalitet som vil kreve at man leser seg opp på brukerdokumentasjonen eller får en kort innføring fra oss i DIPS Front.

Hvilken bistand gir DIPS Front for at min kommune skal kunne ta i bruk den nye versjonen?

I Hjelp-menyen til den nye versjonen ligger det en oppdatert brukerdokumentasjon som beskriver de nye bildene og funksjonene. I tillegg tilbyr vi kurs av ulik lengde rettet mot brukere av IP, hvor vi går grundig igjennom alt som er nytt og besvarer spørsmål som den enkelte måtte ha.

Vi gleder oss veldig til å ta den nye versjonen ut!


Tilbud om kurs

Kursene våre foregår via Teams og er rettet mot koordinator-rollen. Vi tilbyr i første omgang et 1-times kurs hvor vi går igjennom ny funksjonalitet og et 2,5-timers kurs hvor vi kombinerer oppfriskning rundt oppretting og administrasjon av en plan med gjennomgang av ny funksjonalitet. Det er mulig for enkeltpersoner å melde seg på disse kursene. Dersom kommunen har mange ansatte, kan vi skreddersy et eget kurs for kommunen.

  • Mandag 30. oktober klokken 09:30 – 10:30: Innføring i ny funksjonalitet i IP
  • Torsdag 02.11.2023 kl. 13:30 – 14:30: Innføring i ny funksjonalitet i IP
  • Onsdag 01. november klokken 09:00 – 11:30: Innføring i ny funksjonalitet + oppfriskning av oppretting og administrasjon av IP

Pris for 1-timers kurset er 800,- og 2,5 timers kurset 1600,- per deltaker. Trykk HER for å melde deg på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer informasjon