Developer days 2022_DIPS 7

DIPS Developer Days 2022

Dato:

Skrevet av: DIPS

DIPS Developer Days (DDD) – vår årlige utviklerkonferanse! 

Hvert år møtes vi for å utvikle vår kompetanse med mål om å dele kunnskap på tvers internt. Årets arrangement inkluderte også våre søsterselskap i Kernel-konsernet.

DDD er en del av et mangfold av aktiviteter i DIPS som bygger kompetansen til alle DIPS'ere. Her får vi nytt påfyll med inspirasjon, gode møter med kollegaer og et bredt spekter av foredrag. Noen av foredragsholderne er interne DIPS'ere, som har noe kult å fortelle eller ønske om å dele noe de har lært - og noen er innleide foredragsholdere som kan løfte kunnskapsnivået til alle deltagerne på nye arenaer. 

Konferansen handler også mye om det sosiale, og det å kunne treffe både kollegaer og samarbeidspartnere. Totalt sett er det to morsomme og lærerike dager – hvor 240 konferansedeltagere møtes for god stemning, mat, og kunnskapspåfyll.

Developer days 2022_DIPS 23

Foto: Sebastian Loraas

Developer days 2022_DIPS 4

Foto: Sebastian Loraas

På foredragslista stod ressurser fra designavdelingen, noen fra plattformteam og kvalitetskonsulenter. Det var også et godt dryss med utviklere som fikk fortelle om noe de brant inne med.

Blant annet fortalte kvalitetskonsulent Lene Rødmyr om hvordan man gjennomfører en bughunt og designsjef Agnete Enga fortalte om status på arbeidet designavdelingen har lagt ned det siste året. Senior systemarkitekt Thor Stenbæk viste fram webutvikling i Svelte, og lagde en SMART on FHIR app, mens Team Open v/Hanne Gunby og Sverre Coucheron pitchet API first strategi, i foredraget "API-et som førsteklasses borgere".

Developer days 2022_DIPS 13

Foto: Sebastian Loraas

Av eksterne foredragsholdere fortalte Thomas Allan Nygaard fra Sparebank1 litt om OKR's, samt hvordan man kan sprenge grenser innenfor trygge rammer.

Søsterselskapene til DIPS bidro også med foredrag – eksempelvis fortalte Stein Kjetil Sørhus og Hanne Linaae fra Remin om hvordan de jobber med kontinuerlig produkutvikling i Remin. 

Developer days 2022_DIPS 11

Foto: Sebastian Loraas

På kveldstid fikk vi besøk av lokale standup-komikere, supplert med masse god mat og drikke. Ikke minst var det rigget for mingling, hvor man fikk slått av en prat med gode kolleger fra andre lokasjoner - noe som virkelig var etterlengtet!

Developer days 2022_DIPS 19

Foto: Sebastian Loraas

Developer days 2022_DIPS 5

Foto: Sebastian Loraas

Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer informasjon