Nå kommer superbrukerne i Helse Førde, Helse Fonna og Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus!

Dato:

Skrevet av: DIPS

7.mars gikk startskuddet for opplæringen av superbrukere i somatikk i Helse Førde, Helse Fonna og Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus (HSR).

Det har vært jobbet iherdig i de lokale prosjektene med å få til gjennomføring av superbrukeropplæringen i en tid med høyt sykefravær. De lokale prosjektlederne har spredt engasjement og vært tydelige på at superbrukeropplæringen må prioriteres. Det har gitt tydelige resultater da over 280 superbrukere de siste ukene har gjennomgått opplæring!

Superbrukere ved Helse Førde

Foto: Helse Førde. Team fra Helse Førde stiller sterkt! Foran fra venstre: Kari Stubhaug, lokal prosjektleder Arnhild Støylen, Tone Sætre. Bak fra venstre: Bodil Johanne Øyre og Margunn Skudal Nistad.

- Det er virkelig kjekt å være i gang med opplæringsløpet i Helse Førde, Helse Fonna og HSR! Det har vært hektisk, men det er kjempegod stemning blant superbrukerne. De er engasjerte og stiller forberedt, forteller regional delprosjektleder for opplæring Randi Hove.

 

Superbrukere ved Helse Fonna

Foto: Helse Fonna. Lokal prosjektleder i Helse Fonna Hans Arne Aasheim i selskap med Åse Helen Tvedt og lokal prosjektleder Liv Reidun Lund fra HSR og Karoline Pedersen fra EPJ fagsenter.

Superbrukeropplæringen er en viktig milepæl i forberedelsene mot oppstart i somatikken. Nå står sluttbrukeropplæringen for tur og helseforetakene er godt i gang med opplæringsløpet mot oppstart av DIPS Arena i mai.
Oppstarten av DIPS Arena i somatikk i Helse Førde er 02.mai.2022 og 23.mai.2022 i Helse Fonna.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer informasjon